“Samsung Galaxy S10 Krijgt Geen Vingerafdrukscanner Aan Achterzijde“

vingerafdrukscanner-achterkant-galaxy-sVolgens de laatste geruchten komt Samsung met drie verschillende Galaxy S10-toestellen, die intern bekendstaan onder de codenamen Beyond 0, Beyond 1 en Beyond. Aan de achterkant van deze drie toestellen vinden we dit keer geen vingerafdrukscanner.

Zowel dit jaar als vorig jaar zagen we de vingerafdrukscanner op de Galaxy S-smartphones aan de achterzijde. Bij de Galaxy S10 zou Samsung dit echter anders willen aanpakken. De Beyond 0, de goedkoopste uitvoering van de Galaxy S10, krijgt waarschijnlijk een vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel. De duurdere Beyond 1 en Beyond 2 krijgen volgens de Zuid-Koreaanse website The Bell een in-display vingerafdrukscanner. Deze vingerafdrukscanner zou geleverd worden door Qualcomm en is ongeveer 7 keer zo duur als de reguliere vingerafdrukscanner.

Over de overige specificaties is nog niet heel veel duidelijk, maar de geruchten spreken over maar liefst drie camera’s aan de achterkant en twee camera’s aan de voorkant. Ook zal de smartphone natuurlijk worden uitgerust met de nieuwste processor.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *