Dit Zijn De Europese Prijzen Van De OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro Almond 1We moeten nog een paar nachtjes geduld hebben op de officiële introductie van de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro, maar bijna dagelijks duikt er nieuwe informatie op over de nieuwe vlaggenschip-smartphones. Dit keer zijn de adviesprijzen van de OnePlus 7 Pro gelekt.

OnePlus zal de nieuwe smartphones op 14 mei officieel introduceren, maar vrijwel alle specificaties zijn al uitgelekt. Ook hebben we de smartphones al verschillende keren kunnen bewonderen op gelekte afbeeldingen. Nu zijn de Europese adviesprijzen opgedoken van de OnePlus 7 Pro.

Tech-lekker Roland Quandt heeft via Twitter bekendgemaakt dat de OnePlus 7 Pro met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte een adviesprijs meekrijgt van 699 euro. De 6GB-versie is verkrijgbaar in de kleur Mirror Grey. Voor 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslagruimte betaal je 749 euro. Deze uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren Mirror Grey, Almond en Nebula Blue. Als laatste komt er een uitvoering met maar liefst 12GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Deze uitvoering kost 819 euro en is verkrijgbaar in de kleur Nebula Blue.

Uiteraard zijn het nog geruchten, maar Roland Quandt is wel een bekende in het geruchtencircuit. Op 14 mei zal OnePlus alle details van de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro officieel bekendmaken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.