Google Brengt Android 12 Beta GSI Uit

Google heeft tijdens de ontwikkelaarsconferentie I/O meer details bekendgemaakt over Android 12 en ook gelijk Beta GSI-images vrijgegeven. Hierdoor weten we welke nieuwe features de nieuwste versie van Android met zich meebrengt. Gebruikers krijgen onder andere toegang tot gepersonaliseerde thema’s gebaseerd op wallpapers.

Nadat Google eerder al previews van Android 12 deelde heeft het bedrijf nu Beta GSI-images van de nieuwe Android-versie vrijgegeven. Hierdoor kunnen veel meer mensen de nieuwste versie van Android testen. Google heeft in Android 12 de hele interface aangepast met nieuwe vormen, kleuren en animaties. Ook zijn er gepersonaliseerde thema’s toegevoegd die het uiterlijk aanpassen gebaseerd op de wallpaper. Ook de instellingen en de snelle instellingen hebben een nieuwe layout gekregen. Daarnaast is er een Privacy Dashboard toegevoegd die je laat zien wanneer bepaalde onderdelen van je telefoon worden gebruikt en moet Android 12 zorgen voor een betere samenwerking tussen apparaten.

De Android 12 Beta 1 Generic System Image (GSI) kan op alle Android-telefoons met Treble-ondersteuning geïnstalleerd worden. Je hebt wel een ontgrendelde bootloader nodig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.