“Huawei Nexus 6P Binnenkort Niet Meer Te Koop”

Google-Nexus-6PGoogle heeft de Huawei Nexus 6P uit de Amerikaanse Google Play Store gehaald en Google heeft laat weten geen plannen te hebben om het vlaggenschip op voorraad te brengen. Het lijkt er dus op dat de Nexus 6P binnenkort moeilijk verkrijgbaar zal zijn.

We komen steeds dichter bij de officiële lancering van de nieuwe Nexus-toestellen die door HTC worden gemaakt. In aanloop van deze lancering lijkt Google al te zijn gestopt met de productie van de huidige Huawei Nexus 6P. De Nexus 6P is namelijk niet meer verkrijgbaar in de Amerikaanse Google Play Store en Google heeft geen plannen om de voorraad weer op peil te krijgen.

In de Nederlandse Google Play Store is de Nexus 6P nog wel beschikbaar, maar ook hier zijn de keuzes beperkt. De smartphone is ook nog gewoon beschikbaar via andere verkooppunten, maar de kans is groot dat ook daar de voorraad steeds kleiner aan het worden is. De goedkopere LG Nexus 5X is al een tijdje niet meer beschikbaar in de Nederlandse Play Store.

Google zal de HTC Nexus “Sailfish” en de HTC Nexus “Marlin” naar verwachting in de herfst officieel introduceren. De Nexus “Marlin” beschikt volgens de laatste geruchten over een Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, een 3450mAh accu, een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Nexus “Sailfish” beschikt over een 5,2-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, een 2770 mAh accu, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Beide smartphones draaien op Android 7.0.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.