“Samsung Verscheept Minder Galaxy A23-toestellen Door Fout Met De 5G-uitvoering”

Samsung zal de komende tijd een stuk minder exemplaren van de Galaxy A23 5G versturen, omdat de fabrikant een fout heeft gevonden waardoor de smartphone niet optimaal werkt. Het aantal verzendingen is met maar liefst 70 procent gekrompen.

Samsung heeft dit jaar een nieuwe budget-smartphone aangekondigd onder de naam Galaxy A23. Er is zowel een 4G-versie als een 5G-versie uitgebracht, maar de 5G-versie blijkt een mysterieuze fout te bevatten die zorgt voor problemen met de camera, aldus Sammobile. Samsung heeft het probleem een maand lang onderzocht, maar heeft verder geen details bekendgemaakt.

Oorspronkelijk zou Samsung van plan zijn om 12,6 miljoen exemplaren van de Galaxy A23 5G te versturen, maar dit aantal is nu teruggebracht naar slechts 4 miljoen. Er zijn geen problemen met de Galaxy A23 4G, dus het aantal te verzenden exemplaren van dit toestel zijn niet bijgewerkt. Oorspronkelijk zouden de Galaxy A23 5G en de Galaxy A23 4G gezamelijk goed zijn voor maar liefst 30 miljoen verzonden exemplaren. Dit is zo’n 10 procent van Samsung’s jaarlijkse verscheepte toestellen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.