BlackBerry 10.3 Biedt Ondersteuning Voor Android-apps

blackberry world Android apps
Enkele maanden geleden verscheen er een foto op het internet waarop de Google Play Store op een BlackBerry 10 was te zien. Het lijkt er nu op dat er geen Google Play Store op de Blackberry zal verschijnen, maar wel de mogelijkheid om Android applicaties te installeren.

Verschillende applicatie ontwikkelaars melden namelijk dat Blackberry hun heeft gevraagd om Android applicaties toe te voegen aan Blackberry World “de app store van Blackberry”. Volgens de ontwikkelaars zou er niets aan de Android apps veranderd hoeven worden en moesten ze alleen maar een profiel aan maken en een icoontje met .apk-bestand uploaden naar Blackberry World. Deze applicaties zouden vervolgens gewoon door Blackberry gebruikers kunnen worden geïnstalleerd.

Volgens verschillende bronnen zou Blackberry 10.3 het installeren van Android applicaties ondersteunen. Deze update zou al klaar zijn, maar Blackberry wacht met de lancering totdat ontwikkelaars minimaal 10.000 Android applicaties hebben toegevoegd aan Blackberry World.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.