Sony Kondigt Xperia T2 Ultra en Xperia E1 Aan

Xperia T2 Ultra
Sony heeft de Xperia T2 Ultra en de Xperia E1 geïntroduceerd. De Xperia T2 Ultra is een 6-inch midrange phablet voor de opkomende markt en de Xperia E1 is een goedkope 4-inch smartphone.

De Xperia T2 Ultra beschikt over een 6-inch 720p display, een 1,4GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een Micro-SD kaart, een 13-megapixelcamera, dual-SIM en een 3000mAh batterij. Het toestel is gemaakt voor de Aziatische, Afrikaanse en Arabische markt en krijgt een adviesprijs mee van 399 euro.

De Xperia E1 is een budgettoestel dat zich richt op het afspelen van muziek. Het toestel beschikt over een 4-inch display met een resolutie van 800 x 480 pixels, een 1.2GHz dual-core processor, een 3 megapixel camera, dual-SIM, 512MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een Micro-SD kaart. De luidspreker moet een geluidsniveau van 100db produceren. Dit toestel krijgt een adviesprijs mee van 149 euro.

Xperia E1

De Xperia E1 en Xperia T2 Ultra zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en paars. Of en wanneer de toestellen in Nederland en België in de winkels komen te liggen is niet bekend.

bron [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.