Betaalde Android-apps Nu Twee Uur Kosteloos Uitproberen

Play Store Betaalde AppsTot voor heen konden Android gebruikers betaalde applicaties uit de Play Store een kwartier lang uit proberen om te zien of de app het geld wel waard is. Bevalt de app niet dan kan je binnen 15 minuten je geld terug vragen. Google heeft dit nu opgetrokken tot twee uur, zodat gebruikers de volledige app kunnen testen voordat ze moeten besluiten of de app het geld wel waard is.

Tot 2010 kregen gebruikers 24 uur de tijd om betalingen voor betaalde applicaties terug te vragen. Hier werd te veel misbruik van gemaakt waardoor Google besloot om de gebruikers slechts 15 minuten de tijd te geven. Waarschijnlijk heeft Google nu door dat 15 minuten wel heel erg weinig is om een applicatie volledig te testen, waardoor het bedrijf heeft besloten om gebruikers voortaan twee uur de tijd te geven.

Wil je weten hoe je je geld kan terug vragen na de aanschaf van een toch niet zo’n goeie app? Volg dan de volgende stappen. Let wel op dat je je geld niet kunt terugvragen als je de app voor de tweede keer hebt gekocht.

via [hln]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.