Evernote Introduceert Goedkoper Abonnement

EvernoteDe razend populaire notitie-app Evernote heeft al langer een betaalde Premium-optie, waarbij je voor € 39,99 toegang krijgt tot meerdere functies. Evernote heeft nu ook een Plus-optie geïntroduceerd voor “slechts” € 19,99.

Evernote is een notitie-app met vele miljoenen gebruikers. De populariteit van Evernote is te danken aan de vele extra functies. Zo kan je content delen, checklists en lijstjes opstellen, samenwerken aan bestanden, bijlagen toevoegen, afspraken plannen en nog veel meer. De gratis versie van de app geeft je echter geen toegang tot alle functies en heeft slechts een beperkte hoeveelheid online opslagruimte. Om alle functies te inlokken en onbeperkt bestanden te uploaden is een Premium-abonnement vereist.

Evernote heeft nu een nieuwe en goedkoper abonnement geïntroduceerd, met de naam Plus. Plus kost € 2,99 per maand of € 19,99 voor een heel jaar. Met het Plus-abonnement kan je 1GB data per maand uploaden, offline bestanden bewerken, de passcode lock functie gebruiken en emails om laten zetten in notities.

Evernote abonnement

Het Plus-abonnement is dus een stap tussen de gratis optie en de Premium optie, waarbij je alle functies kunt gebruiken en onbeperkt data kunt uploaden. Premium kost € 4,99 per maand of € 39,99 per jaar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.