Andromeda is online

Andromeda beta is online. De komende maand worden er 25 gebruikers toegelaten, deze gebruikers krijgen van Eddy alle aandacht als pilots.

Cloud
Andromeda werkt in de cloud en kan dus niets verkeerds doen op jouw pc, daarmee is Andromeda veilig en kan deze alleen iets van jou pc lezen (bijvoorbeeld een foto om te uploaden) als jij daar toestemming voor geeft.

Android
Het ligt al besloten in het woord “Andromeda”. Andromeda heeft speciale opties en een speciale skin voor de Android. Het is dan wel nodig dat je Google Chrome draait en dat is volgens mij alleen mogelijk met Ice Cream Sandwich.

Andromeda is gratis tot
– vier webpagina’s zonder database inzet.

Wat is Andromeda?
Een content management systeem (CMS). Ja hoor en wat is een content management systeem? Dat is een systeem waarmee je zelf websites kan bouwen! Andromeda doet dat in een geweldige WYSIWYG omgeving. WYSIWYG staat voor What You See is What You Get oftewel je ziet gelijk wat je doet.

Websites bouwen gebeurde vroeger met tabellen, dat is simpelweg het eenvoudigst. Professionals gebruiken echter de DIV. Beide opties zijn in Andromeda mogelijk.

Artificial intelligence (AI)
En dat betekent dan weer kunstmatige intelligentie. In Andromeda kan je kiezen of je hem uit of aan zet. Als je bijvoorbeeld een thumbnail (verkleining van een foto) in een bepaald gebied een stijl geeft dan gaat Andromeda ervan uit (als AI aan staat) dat, dat voor alle thumnails in dat gebied geldt. Zet je een tabel in een leeg gebied dan gaat Andromeda ervan uit (als AI aanstaat) en dat gebied leeg is je de hele ruimte wil gebruiken. Dat is Artificial intelligence! Er wordt door het systeem met je meegedacht.

Media
Andromeda heeft vijf mediabases.
– algemeen toegankelijk
– alleen voor de betreffende pagina toegankelijk
– foto album
– achtergronden
– standaard achtergronden

Bij het uploaden van foto’s wordt
– een thumbnail van de foto gemaakt
– de foto op internet formaat gebracht als deze dat niet is
Tevens is er een optie om Youtube filmpjes te implementeren

Platform
Andromeda is in eerste instantie ontwikkeld in Firefox en later verder in Google Chrome. Wij adviseren deze twee browswers dan ook, aangezien Andromeda daar getest is. De ontwikkelde websites zijn natuurlijk met alle browsers te bezoeken.

Contact met je omgeving
Daar is Andromeda voor ontwikkeld. Je kan met simpele code bijvoorbeeld [] voor een checkbox formulieren samenstellen. Deze kunnen door je bezoekers worden ingevuld en naar jou verzonden worden.

Online
Als je een Andromeda account hebt dan kan je hier inloggen. Je hebt daar een pincode en kan bezoekers uitnodigen hier te komen kijken. Wil je een echt account dan kan je dat aanvragen via het registratie formulier. Je vraagt dan een domeinnaam bij ons aan b.v. www.eddy-pages.nl en wij sluiten jouw Andromeda site daarop aan. Daarna ben je ook vindbaar voor de zoekmachine.

Zoekmachine
Alle zoekmachine functionaliteit is in Andromeda ingebouwd (Artificial intelligence).

Afbeeldingen

Uitnodiging
Kom gewoon eens kijken bij Andromeda.Maak een account aan (kost niets) en probeer het een uit.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.