Interactief Bellen Dankzij Nieuwe App Vodafone Call+

Vodafone Call+Vodafone heeft deze week een nieuwe app gelanceerd voor Android en iOS. De app met de naam Call+ maakt het mogelijk om naast te bellen ook foto’ s, video’s en locaties te delen met jouw contacten.

Met Vodafone Call+ kan je tijdens het bellen, of vóór en na het bellen, gegevens met elkaar delen. Zo kan je vlak voor een oproep alvast aangeven waarover je wilt bellen en wat je locatie is. Ook kan je eventueel een foto toevoegen. Op deze manier kan de ontvanger van het bericht zien waar het gesprek over gaat en of het belangrijk is om op te nemen.

Tijdens het bellen kan je meer informatie naar elkaar sturen als dit nodig is. Ook kan je overschakelen naar videobellen. Mocht de persoon niet opnemen dan kan je een voice-memo of een tekstbericht achterlaten.

“We bieden al 30 jaar de mogelijkheid om te bellen. Er is in die tijd eigenlijk niet zoveel veranderd op het gebied van bellen. Nu gaan we met Call+ bellen een stuk handiger en interactiever maken. We combineren content-sharing met de kwaliteit die je gewend bent van het bellen via ons netwerk.”

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.