Google Fit Gaat Informatie Tonen Van Andere Health-apps

Google FitGoogle Fit krijgt een update, waarna de app ook informatie kan tonen uit andere apps. Het gaat om apps voor voedingspatronen en slaapgedrag. Dat laat Google weten via de officiële Android blog.

De nieuwe functie zal de komende dagen worden uitgerold. Onder andere de informatie van MyFitnessPal, Fatsecret en Sleep as Android is voortaan ook terug te lezen in de Google Fit-app. Het doel van de update is om meer inzicht te krijgen over de gezondheid en fitheid van de gebruiker.

De gegevens kunnen niet rechtstreeks in de Google Fit-app worden toegevoegd en zullen dus nog altijd in de MyFitnessPal, Fatsecret of Sleep as Android moeten worden ingevoerd. Google Fit leest deze informatie en geeft deze weer in de app.

Dankzij de nieuwe update geeft Google Fit ook gedetailleerdere informatie bijhouden over inspanning zoals de snelheden en routes die de gebruiker loopt of fietst. In combinatie met een smartwatch kan je dagelijkse uitdagingen instellen. Zo kan je bijvoorbeeld instellen om je dagelijkse push-ups bij te houden.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.