Google Play Store-app En Webversie Vernieuwd

Google Play StoreGoogle is vorige week begonnen met de uitrol van Google Play Store versie 6.0.0. Zowel de app als de webversie hebben de update ontvangen en is nu voor iedereen beschikbaar.

De nieuwe versie van de Play Store legt nu meer de nadruk op entertainment en minder op games en apps. Het uiterlijk wordt gekenmerkt door afgeronde knoppen. Ook wordt er meer gebruik gemaakt van afbeeldingen en worden meer speciale acties gepromoot. De Play Store is nu ingedeeld in twee categorieën, ‘Apps & Games’ en ‘Entertainment’.

Google Play Store 6.0.0

Het nieuwe uiterlijk moet overzichtelijker worden voor mensen die alleen naar apps en games zoeken, of mensen die puur interesse hebben in content als boeken, films, muziek en tijdschriften. Je krijgt een kleine intro te zien als je de Play Store app voor het eerst opent na het ontvangen van de nieuwe update.

De webversie heeft ook een kleine update ontvangen. Zo is ook hier meer ruimte voor speciale promoties en is er een speciale startpagina gemaakt voor ‘Entertainment’.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.