Geld Terug Voor USB C Kabels Van OnePlus

USB-C-kabel-OnePlusEerder verschenen berichten over slechte USB C kabels die schade kunnen aanbrengen aan een smartphones. Onder andere de kabels van OnePlus zouden schadelijk kunnen zijn en de Chinese fabrikant geeft nu aan dat gebruikers hun geld kunnen terugvragen.

USB-C is de nieuwe standaard op smartphones en tablets. USB-C kan toestellen onder andere sneller opladen en voorzien van snellere dataoverdracht. Ook maakt het niet meer uit hoe je de kabel in de usb-poort steekt. Deze maand doken echter de eerste geruchten op dat veel USB-C kabels schade kunnen aanbrengen aan toestellen.

In een statement heeft OnePlus meer informatie vrijgegeven over het probleem. De OnePlus 2 kan zonder problemen worden opgeladen. De kabel is ontworpen om 2A-output aan te kunnen, maar de resistor in de kabel die hiermee communiceert geeft een signaal door waardoor toestellen die kunnen opladen via fast-charging meer stroom vragen dan de kabel kan verwerken.

OnePlus heeft nu een website opgezet [hier] waarop consumenten die een extra USB-C kabel hebben gekocht hun geld kunnen terugvragen. Geld terugvragen voor de bijgeleverde kabel voor de OnePlus 2 is niet mogelijk. De kabel is namelijk prima geschikt voor de OnePlus 2, alleen overige smartphones kunnen mogelijk beschadigen.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.