Facebook Test Snapchat Achtige Selfiefilters

facebook-selfie-filtersFacebook test een nieuwe cameramodus voor de Facebook-app waarmee het mogelijk is om stickers en filters over het beeld te plaatsen. Deze filters zijn te vergelijken met de filters in de Snapchat-app.

Facebook test de nieuwe selfiefilters tijdens de olympische spelen op iOS in Canada en Brazilië, maar naar verwachting zal Facebook de filters snel ook op Android en in andere landen beschikbaar maken. Om de cameramodule te vinden ga je naar “Waar denk je aan?“. Vervolgens klik je op het camera-icoontje en krijg je de augmented reality-filter te zien.

Facebook maakt gebruik van de beeldherkenningtechnologie van MSQRD, waardoor de filters een realistischer effect hebben. Zo kan de technologie zien waar je ogen en neus zitten en daarop de filters aanpassen. Facebook hoopt met de nieuwe filter dat gebruikers meer eigen content gaan delen op het social media platform. Uit de statistieken blijkt namelijk dat het delen van eigen content het afgelopen jaar met 15 procent is gedaald.

via [iculture]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *