Alle Nokia-toestellen Krijgen Camera-update

Nokia 8HMD Global heeft aangegeven dat het bedrijf een update zal uitbrengen voor de camera-app op alle Nokia-toestellen. De camera-interface zal worden aangepast naar de interface die Microsoft gebruikte op Lumia-toestellen, nadat Microsoft Nokia overnam.

Nadat Nokia geen succes had op de smartphonemarkt kocht Microsoft het bedrijf over, inclusief een hele lading patenten. Hieronder vallen ook de patenten van de gebruikersinterface van de camera-app zoals deze op de Lumia gebruikt werd. Nu HMD Global deze patenten in handen heeft wil het bedrijf de interface terugbrengen op de eerder gelanceerde Nokia-smartphones.

De Global Chief Product manager Juho Sarvikas heeft aangegeven dat het bedrijf zoveel mogelijk van de Lumia camera-elementen wil terugbrengen naar de huidige Nokia-smartphones. Dit is goed nieuws, want niet iedereen is te spreken over de huidige interface. HMD Global heeft nog niet aangegeven wanneer de camera-update zal worden uitgerold.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    De camera interface kwam van Nokia af en zat al op de Lumia toestellen voor Nokia door Microsoft werd overgenomen. Na de overname zijn er slechts 2 toestellen uitgekomen, de Lumia 950 en 950XL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.