Blendle Heeft 1 Miljoen Gebruikers

BlendleBlendle, het Nederlandse online platform voor losse artikelen van kranten en tijdschriften, heeft meer dan 1 miljoen gebruikers. Hieronder vallen ook niet-actieve gebruikers, maar het actieve gebruikers valt volgens editor Michaël Jarjour in de “honderdduizenden”.

Met Blendle is het mogelijk om tegen kleine betalingen lossen artikelen te lezen uit verschillende tijdschriften en kranten. Voor een artikel betaal je gemiddeld 1 tot 10 cent. Ben je niet tevreden met een gekocht artikel dan is het mogelijk om je geld terug te vragen. Dit platform is vrij uniek en heeft ervoor gezorgd dat de dienst maar liefst 1 miljoen gebruikers heeft. Dit zijn echter niet 1 miljoen actieve gebruikers. Hoeveel gebruikers precies actief zijn is niet duidelijk, maar zit zijn in ieder geval enkele honderdduizenden.

Momenteel is Blendle actief in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. De meeste gebruikers komen uit Nederland. Met de uitbreiding naar het buitenland heeft de dienst nog wat moeite. Blendle werkt hard aan nieuwe functies om gebruikers meer artikelen aan te bieden. Zo werkt het bedrijf onder andere aan een Premium Feed, waarbij slimme software wordt gebruikers die op basis van eigen voorkeuren nieuwe artikelen aanraadt.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.