Xiaomi Black Shark 2 Pro Vanaf 9 Oktober In Europa Verkrijgbaar

Black-Shark-2-Pro-smartphoneXiaomi heeft bekendgemaakt dat de gaming-smartphone Black Shark 2 Pro vanaf 9 oktober in Europa verkrijgbaar is. De krachtige smartphone komt ook naar Nederland, maar een adviesprijs hebben we nog niet gekregen.

Xiaomi introduceerde de Black Shark 2 Pro twee maanden geleden in thuisland China, maar nu kunnen Europese gamers de smartphone ook aanschaffen. In China kreeg de goedkoopste uitvoering een adviesprijs mee van omgerekend ongeveer 390 euro, maar in Europa zal de prijs vanwege de import kosten en belastingen hoger uitvallen.

Xiaomi Black Shark 2 Pro specificaties

De Black Shark 2 Pro beschikt over een 6,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1080 bij 2340 pixels en Master Touch 2.0. Master Touch 2.0 registreert hoe hard je op het scherm drukt. Intern vinden we een Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB of 12GB werkgeheugen, 128GB of 256GB ufs 3.0-opslagruimte, een 48MP camera en een 4000mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning.

Direct Touch Liquid Cooling 3.0+ is een nieuw koelmechanisme die de processor bij veel gebruik koel moet houden. Via het Game Dock 4.0-dashboard kun je de game-ervaring verder optimaliseren door bijvoorbeeld meldingen uit te zetten en de prestaties te verbeteren tijdens gaming-sessies.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.