Instagram Introduceert Zoom-functie Voor Android en iOS-app

InstagramInstagram is gestart met de uitrol van een nieuwe functie, waardoor gebruikers van de social media app kunnen inzoomen op foto’s en video’s. De functie is al beschikbaar voor iOS en zal de komende weken worden uitgerold naar Android.

Net als bij veel andere foto-apps, kunnen gebruikers van Instagram voortaan in- en uitzoomen door twee vingers naar elkaar toe of van elkaar af te bewegen. In deze video laat Instagram de nieuwe functie zien.

Zoomen werkt voor foto’s en video’s in de feed, op profielen en in de verkennen-sectie. Wel zal het zoomen de kwaliteit van de foto’s en video’s beïnvloeden, omdat media-bestanden nog niet in hoge kwaliteit worden geupload. Misschien krijgen we in de toekomst daarom ook wel de mogelijkheid om aan te geven in welke kwaliteit we de bestanden willen uploaden, zodat de zoom- functie meer nut heeft.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Hansz schreef:

    Heb Instagram er juist afgegooid omdat deze app op de achtergrond 10 tallen mb’s per maand verbruikt (meestal rond 80MB), zonder dat de app open is geweest. Ook een dagelijks energieverbruik van 5% tot 6 % is fors te noemen en dit allemaal zonder dat je de app hebt gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.