Instagram Komt Met Live Videostreams Op Android

InstagramInstagram test momenteel een live-stream functie voor de app op Android. Verschillende Android-gebruikers melden dat ze al gebruik kunnen maken van deze nieuwe functie.

Er gaan al lang geruchten rond over mogelijke livestream-functies voor in de Instagram app. Deze zijn tot nu toe nog niet beschikbaar, maar hier lijkt binnenkort verandering in te komen. Zo melden verschillende Android-gebruikers nu dat ze toegang hebben tot een live videostreams-functie.

Een Russische blog schreef als eerste over de functie, nadat de website screenshots had ontvangen van een gebruiker die de livestream-feature in zijn Instagram-tijdlijn spotte. De gebruiker kan een livestream van een vriend of bedrijf bekijken en kan via een grote ‘Go Insta’-knop een eigen livestream starten. Bij een livestream kan je zelf kiezen om de primaire of de frontcamera te gebruiken.

Het lijkt te gaan om een kleinschalige test, aangezien er slechts enkele meldingen zijn binnengekomen van gebruikers die de functie hebben gespot. Wanneer Instagram de functie officieel voor iedereen beschikbaar maakt is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.