Motorola Start Uitrol Android 7.0 Voor Moto G4 En G4 Plus

Moto G4 PlusMotorola is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de Motorola Moto G4 en de Moto G4 Plus. De Moto G4-toestellen behoren tot de eerste smartphones die de Nougat-update ontvangen.

De Nougat-update wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold, maar is momenteel nog niet verkrijgbaar in Nederland. Waarschijnlijk moeten we nog enkele weken wachten voordat de update in de Benelux binnenkomt.

Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, maakte eerder bekend dat de Android 7.0-update naar bijna alle toestellen die Motorola dit jaar heeft aangekondigd zal worden uitgerold. Alleen de budget-smartphone Moto E3 zal de update niet ontvangen.

Android 7.0 brengt een aantal nieuwe functies met zich mee, waaronder de splitscreenmodus. Met de splitscreenmodus is het mogelijk om twee applicaties tegelijkertijd naast elkaar te draaien, wat multitasking een stuk makkelijker moet maken. Ook krijgen de notificaties een nieuwe look, waardoor de notificaties slimmer worden gebundeld en het mogelijk is om bij bijvoorbeeld WhatsApp rechtstreeks te reageren vanuit de notificatie.

Motorola komt ook met een aantal eigen functies. Zo kunnen gebruikers swipen om het scherm van de Moto G4 Plus kleiner te maken. Dit is handig als je de 5,5-inch smartphone met één hand wil gebruiken.

via [AP]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.