Telegram Versie 3.14 Introduceert Nieuwe Functies

Telegram-AndroidTelegram, een chatdienst met 100 miljoen actieve gebruikers, heeft een update ontvangen naar versie 3.14. Deze nieuwste versie brengt een aantal nieuwe functies en verbeteringen met zich mee.

Eén van deze nieuwe Telegram-functies heet Instant View. Met Instant View kun je in een bericht artikelen openen van de sites Medium en TechCrunch. Hierdoor hoef je de app niet meer te verlaten. In de toekomst zal Instagram meer bekende websites ondersteunen.

telegram-instant-view

Een andere nieuwe functie is Telegraph. Dit is een tool waarmee je blogs kunt schrijven inclusief foto’s, die je vervolgens makkelijk kunt delen met Telegram via Instant View. Met behulp van ‘Jump to date’ kun je zoeken in berichten op een specifieke datum.

Het is voortaan ook mogelijk om in het profiel van je contactpersoon te kijken om te zien in welke gemeenschappelijke groepen hij of zij zit. Dit is handig als je een grote verzameling groepen in Telegram hebt staan en niet meer weet wie allemaal in welke groepen zaten.

Naast de nieuwe functies zijn er ook enkele verbeteringen doorgevoerd zoals verbeterde videocompressie en camerasnelheid en aanpassingen in de interface. Telegram is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *