Motorola RAZR krijg ICS in tweede kwartaal

Motorola heeft het lijstje bijgewerkt met daarop de data wanneer de verschillende toestellen (eventueel) een update krijgen naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). De RAZR kan in het tweede kwartaal een update verwachten. Dat kan dus al over een paar weken het geval zijn, omdat het nu alweer bijna halverwege maart is. Ook de Xoom met alleen WiFi krijgt tussen april en juni de beschikking over Ice Cream Sandwich.

Bezitters van de Xoom 2 en de Xoom 2 Media Edition moeten wat langer geduld hebben voor de update. Die wordt in het derde kwartaal van het jaar verwacht, dus tussen juli en september. Motorola is hard aan het werk om ook de eerste uitvoering van de Xoom met WiFi en 3G van Android 4.0 te voorzien. Het is nog niet bekend wanneer dat het geval is.

Op het lijstje van Motorola staat ook welke toestellen niet meer op ICS hoeven te rekenen. Dat geldt onder meer voor de DEFY MINI en de Milestone 2. Die krijgen de update niet en blijven draaien op Android 2.3 (Gingerbread).

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.