Simpele Gokkast Random Runner Voor Android

random-runner-gokkast-androidSommigen vinden de Random Runner stoffig en oubollig. Anderen vinden het een nostalgische verademing en een schoolvoorbeeld van succesvol minimalisme. Het is een simpele gokkast, maar feit is dat heel gokkend Holland hem kent. In bewerkte gedaante is hij nu ook online op Android bij Oranje Casino te spelen. Bewerkt maar zeer levensecht. En met te personaliseren eigenschappen.

Spelen is simpel
Het is zoals we al zeiden een simpele gokkast. Iedereen snapt het. 3 rollen, 5 winlijnen. 3 gelijke fruitjes op een winlijn geeft een prijs. Minimuminzet is 20 cent, en maximuminzet is 200 euro per spel. 3 winlijnen staan horizontaal en 2 diagonaal. Druk op de speelknop en je bent aan het spelen. Dat is het Random Runner spel in het kort.

Personaliseerbare eigenschappen
Wat online wel kan en in de gokhal bijvoorbeeld niet is switchen naar spelen op 2 Random Runner gokkasten. Daarnaast zijn er dus veel inzetten mogelijk waarbij dat in de gokhal veel minder kan. Als er een prijs valt dan komt er een animatie online. Deze is aan of uit te zetten maar staat standaard op aan. Er is de optie Auto Play waarmee een x aantal keer automatisch te gokken is. Mocht je tussentijds van plan veranderen dan kun je het weer uitzetten en met je vingers de speelknop bedienen. Er is nog veel meer te personaliseren maar we willen de Play TWIN Game een laatste eigenschap behandelen. Als je deze op aan zet dan speel je exact hetzelfde spel op beide gokkasten. Heb je drie sterren op de eerste gokkast, dan staat op exact dezelfde manier deze combinatie ook op de tweede gokkast.

Spelen? http://multiplayergokkastonline.nl/random-player/

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.