SNS Bank Ondersteunt Mobiel Bankieren Via Vingerafdruk

sns-bankDe SNS Bank heeft de Mobiel Bankieren-app voorzien van een update, waardoor het vanaf nu mogelijk is om bankzaken via een vingerafdruk te doen op een mobiel apparaat. De nieuwste update brengt de app naar versie 3.16.

Met SNS Mobiel Bankieren is het onder andere mogelijk om iDeal-betalingen te doen en geld over te maken zonder digipas. Ook kan de klant zijn of haar saldo checken zonder in te loggen en kan de SNS Mobiel Bankieren-app een overzicht tonen van je inkomsten en uitgaven.

In de nieuwste versie is het mogelijk om snel en veilig in te loggen met een vingerafdruk. Deze optie is in te schakelen onder “Instellingen > Mobiel bankieren“. Uiteraard werkt de functie alleen op toestellen met een vingerafdrukscanner.

SNS heeft naast de ondersteuning voor vingerafdrukscanners nog een aantal andere functies en verbeteringen toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om binnen een paar stappen een nieuwe betaalrekening te openen. Ook kan een klant een geplande incasso weigeren vóórdat het van de rekening afgaat en heeft de klant meer inzicht in het verloop van het saldo met de saldografiek.

De SNS Mobiel Bankieren-app is te downloaden in de Google Play Store.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.