Huawei Introduceert High-end Honor Magic

honor-magicHonor heeft voor de Chinese markt een opvallende smartphone gepresenteerd. De zogeheten Honor Magic beschikt over high-end specificaties en kan super snel worden opgeladen. Ook het design van de smartphone komt “magisch” over.

De Huawei Honor Magic heeft een opvallend design, doordat de Chinese fabrikant de smartphone heeft voorzien van gebolde glas aan de voor- en achterkant. Hierdoor lijkt het alsof de smartphone net als de Galaxy S7 Edge een gebogen scherm heeft, maar dit is niet het geval.

De Honor Magic beschikt over een 5,1-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Kirin 950-chipset, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera, een vingerafdrukscanner in de home-knop en een 2900 mAh accu. Deze accu zou binnen tien minuten op kunnen laden tot maar liefst 40 procent, en binnen 20 minuten tot 70 procent.

huawei-honor-magic

Honor wil zich ook onderscheiden met slimme software-functies. Zo zal de zaklamp worden getoond als het donker is en wordt het toestel vergrendeld als deze in je broekzak zit. De Honor Magic is momenteel alleen aangekondigd voor de Chinese markt, maar zal vermoedelijk volgend jaar ook in Europa op de markt verschijnen. Een adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.