Livestreamen Via YouTube-app Voor Meer Gebruikers Beschikbaar

Smart phone in woman's hand. Blured background.YouTube heeft een update uitgebracht voor de Android en iOS-app. Na deze update kan iedereen met 10.000 abonnees of meer een livestream starten via de app.

Google lanceerde YouTube-streaming al in juni van 2016, maar deze functie was alleen voorbehouden aan een aantal beroemde Youtube-persoonlijkheden. Dankzij de laatste update komt daar nu verandering in. Iedereen met 10.000 of meer volgers kunnen nu live streamen via de smartphone.

Na de nieuwste update staat er een nieuwe knop naast de bestaande Opnemen-knop. Na het klikken van deze knop kan je een titel opgeven en een foto aan de livestream toevoegen. Vervolgens kan je de link van de livestream delen via social media.

De livestream-functie op mobiele apparaten biedt grotendeels dezelfde functionaliteiten als die van de webversie. Zo kunnen kijkers live reageren en kan de streamer na afloop de volledige stream rechtstreeks uploaden naar YouTube. Ook zijn er verschillende videofilters aanwezig.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.