“Google Assistant-update Brengt Ondersteuning Voor Meerdere Gebruikers, Notificaties en Bisto Met Zich Mee”

Google AssistantDe Google-app en Google Assistant krijgen binnenkort verschillende nieuwe mogelijkheden, zo blijkt uit gevonden informatie in het installatiebestand van de diensten. 

Uit de gevonden informatie in de Google-app blijkt dat Google Assistant binnenkort meerdere gebruikers gaat ondersteunen. In totaal kunnen er straks twee stemmen/gebruikers worden geregistreerd. In de instellingen van Google Assistant komt ook een schuifregelaar voor notificaties, waarmee je kunt aangeven dat je notificaties van bijvoorbeeld weerberichten wilt ontvangen. Hoe dit precies werkt is niet duidelijk.

Google Assistant notificaties

Er zijn ook aanwijzingen gevonden van een nieuw apparaat met de naam Bisto. Om wat voor apparaat het gaat is niet duidelijk, maar in de code is wel een vermelding gevonden over ‘read aloud inside your headphones‘ en ‘spoken notifications‘. Mogelijk gaat het om een nieuwe productcategorie van Google, headphones.

Het is nog de vraag of Google de eerder genoemde punten ook daadwerkelijk zal implementeren. Mogelijk is de gevonden informatie simpelweg niet juist of besluit Google later om bepaalde functies alsnog te schrappen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.