Eerste Foto Van HTC’s Nieuwe Vlaggenschip Gelekt

HTC Ocean Sense TouchOp het internet is de eerste afbeelding van de HTC U gelekt. De HTC U (codenaam Ocean) is de nieuwste vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant, die onder andere zal beschikken over aanraakgevoelige randen.

De onderstaande afbeelding is geplaatst door Evan Blass, een tech-lekker die het vaak bij het juiste eind heeft. We zien zowel de voor- als achterkant van de HTC U. Het uiterlijk heeft veel weg van de eerder uitgebrachte HTC U Ultra en U Play, maar dan met een glanzende afwerking.

HTC-U-foto Evan Blass

Aan de voorkant zien we een vingerafdrukscanner, maar voor de rest zien we geen opvallende functies zoals een irisscanner of een dubbele camera. Volgens de geruchten beschikt de HTC U over een 5,5-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 835-processor, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant en 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De smartphone draait op Android 7.1 (Nougat) met Sense 9.

Wat de HTC U moet onderscheiden van de rest is de aanraakgevoelige zijkanten van de smartphone, genaamd Edge Sense. Dankzij Edge Sense is het mogelijk om acties uit te voeren door te swipen of te knijpen in het frame. Wanneer HTC de nieuwe smartphone zal introduceren is niet bekend, maar de geruchten spreken over een lancering voor eind april.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.