Foto’s Tonen Nieuwe Moto Z2 Met Koptelefoonaansluiting

Motorola Moto Z2 renderIn gelekte renders van de nieuwe Moto Z2, zien we dat de smartphone is uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Het lijkt er dus op dat de traditionele koptelefoonaansluiting weer terug komt in de Moto Z-serie.

Bij de introductie van de Moto Z viel gelijk op dat Lenovo ervoor had gekozen om de 3.5mm headphone jack achterwege te laten. Voor veel mensen is dit een grote domper, omdat niet iedereen gebruik wil maken van Bluetooth headsets of verlengstukjes. Lenovo lijkt naar het commentaar te hebben geluisterd en de opvolger van de Moto Z2 weer te hebben uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Motorola Moto Z2

Volgens de geruchten beschikt de Moto Z2 over een Snapdragon 835-processor, een 5,5-inch scherm en een USB-C poort. We zien op de afbeeldingen ook een dubbele camera en een aansluiting voor Moto Mods. Moto Mods zijn hardware modules waarmee bijvoorbeeld een extra accu, een zoomcamera of een speaker kan worden toegevoegd aan de smartphone.

Wanneer Lenovo de Moto Z2 zal introduceren is nog niet bekend. De fabrikant presenteerde de Moto Z vorig jaar op 6 juni, maar in Nederland verscheen de smartphone pas in oktober op de markt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.