Toekomstige WhatsApp-update Brengt 4 Nieuwe Functies Met Zich Mee

WhatsAppVia onder andere Android Police is gebleken dat WhatsApp in de aankomende update enkele handige nieuwe functies zal toevoegen aan de chat-dienst. Zo kun je onder andere gesprekken ‘vast pinnen‘, zodat deze altijd bovenaan de lijst blijven staan.

WhatsApp krijgt binnenkort een update, waarna het mogelijk is om gesprekken altijd bovenaan de gesprekkenlijst te plaatsen. Op deze manier kun je de belangrijkere gesprekken altijd makkelijk terugvinden, zonder dat je hoeft te scrollen door je gesprekken. Er is echter wel een limiet van maximaal drie gesprekken die je kunt vastzetten.

WhatsApp-gesprekken-vastpinnen

WhatsApp werkt ook aan “WhatsApp Albums”, waarmee het mogelijk is om specifieke albums te maken zodat de gesprekken met media een stuk georganiseerder worden. De ontwikkelingen van WhatsApp Albums zijn nog in de vroege testfase.

WhatsApp Albums

Een derde functie die we in een aankomende update kunnen verwachten is de “Unsend” functie. Hiermee is het mogelijk om verstuurde berichten terug te trekken. Die doe je door een verzonden bericht ingedrukt te houden en volgens op ‘Unsend’ te klikken.

WhatsApp Unsend

Als laatste is het straks mogelijk om net als bij Google Maps live je locatie te delen. Hierdoor kunnen je vrienden precies zien waar je bent. Dit is handig als je bijvoorbeeld met elkaar hebt afgesproken op een drukke plek.

via [iphoned]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.