“Samsung Galaxy S7 Meer Dan 55 Miljoen Keer Verkocht”

samsung-galaxy-s7De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn inmiddels verkrijgbaar, maar hoevaak is de voorganger van Samsung’s nieuwe vlaggenschip eigenlijk over de toonbank gegaan? Nou best vaak, zo blijkt uit de cijfers van Strategy Analytics.

Tijdens de verkoopperiode van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge wist de Zuid-Koreaanse fabrikant de smartphones maar liefst 55 miljoen keer te verkopen. Dit aantal is best indrukwekkend, helemaal aangezien Samsung tijdens deze periode slecht in het nieuws kwam vanwege het debacle met de Galaxy Note 7.

Naar verwachting zal de Galaxy S8 nog beter gaan verkopen dan de Galaxy S7. Tijdens de pre-order periode is al gebleken dat ongeveer 30 procent meer pre-orders zijn geplaatst voor de Galaxy S8 dan voor de Galaxy S7. De Samsung Galaxy S8 is verkrijgbaar voor 799 euro.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Mij is gebleken dat Samsung wel heer erg snel stopt met regelmatige ondersteuning voor beveiliging updates. Voor de S7 edge was dat precies 8 maanden, vanaf december 2016 werd er al mee gestopt terwijl de S7 edge toen nog het vlaggeschip was. De laatste was nu met de Nougat update, eind januari, dus nu al ruim drie maanden niks meer. Mede een belangrijke rede waarom ik geen S8 zal nemen en zelfs helemaal ga stoppen met Samsung toestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.