Samsung SoundAssistant Nu Beschikbaar In De Play Store

Samsung-SoundAssistantSamsung heeft een nieuwe app in de Play Store geplaatst waarmee klanten van Samsung allerlei audio-gerelateerde zaken kunnen bedienen. De app werkt alleen op Samsung-toestellen met Android 7.0 (Nougat) of hoger.

Met SoundAssistant is het mogelijk om volumes en geluiden op Galaxy-smartphones aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende instellingen voor verschillende tijdstippen opgeven, is het mogelijk om de volume per app op te geven en kun je aangeven of je de belvolume of mediavolume wilt regelen met de fysieke volumeknoppen.

Ook is de app voorzien van een zwevende knop met equalizer en is het mogelijk om de geluidbalans aan te passen wanneer een headset is gekoppeld. Eigenaren van de Galaxy S8 kunnen per app de audio-uitgang instellen. Er zijn in totaal 150 stappen in het volume te regelen, waardoor je dus in detail het geluid kunt aanpassen.

SoundAssistant is gratis te downloaden in de Google Play Store. De app werkt alleen op Samsung-toestellen die draaien op Android 7.0 (Nougat) of hoger.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.