“Introductie OnePlus 5 Op 15 Juni”

OnePlus-5-dubbele-cameraOnePlus heeft eerder zelf al aangegeven dat ze deze zomer de OnePlus 5 zullen presenteren. De website GizmoChina claimt nu in het bezit te zijn van een interne email waarin staat dat OnePlus de nieuwe smartphone mogelijk op 15 juni zal aankondigen.

OnePlus maakt enkele weken voor de officiële introductie van een nieuwe smartphone altijd al verschillende specificaties bekend. Zo heeft OnePlus al aangekondigd dat de OnePlus 5 is uitgerust met een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de voorkant. Geruchten spreken verder over een dubbele camera aan de achterkant, een 5,5-inch scherm en 6GB werkgeheugen. Ook is duidelijk dat we de smartphone deze zomer voor het eerst officieel te zien krijgen.

De Chinese fabrikant heeft zojuist ook twee foto’s op Twitter geplaatst, waarvan één is gemaakt met de OnePlus 5. We zien een duidelijk verschil in kwaliteit op de foto die is gemaakt in een donkere omgeving.

Nu de officiële introductie van de OnePlus 5 nadert gaan we ervan uit dat OnePlus de komende dagen nog meer details zal teasen. Het is in ieder geval zeker dat de OnePlus 5 een krachtige smartphone zal worden en dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op de officiële introductie.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.