“Spotify Werkt Aan Automodus Met Stembediening”

spotify-automodusVolgens de laatste berichten werkt Spotify aan een nieuwe modus voor in de auto. Met deze modus is het mogelijk om de muziekstream-app te besturen met stemcommando’s. De automodus dook eerder perongeluk al tijdelijk op in de Android-app en nu zijn er ook screenshots van de iOS-versie opgedoken.

Het is mogelijk om Spotify in de auto te gebruiken via je eigen radiosysteem, maar Spotify krijgt straks ook een eigen functie voor het gebruik in de auto. Reddit-gebruiker Chris54721 ontdekte de automodus in de Spotify-app voor Android en deelde een screenshots via Reddit van het feedback formulier. Er zijn nu ook screenshots opgedoken van de automodus op iOS. Op de screenshots zien we hoe de functie er mogelijk uit komt te zien. Zo is de automodus een stuk duidelijker met grote knoppen. Om de automodus te starten moet de gebruiker op een klein icoontje van een auto klikken.

Het lijkt er op dat Spotify de automodus momenteel test onder een zeer kleine groep gebruikers. Het is nog onbekend wanneer de functie officieel zal worden uitgerold.

via [iculture]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.