WhatsApp Toont In Real-Time Locatie Van Vrienden

WhatsAppWhatsApp is gestart met de uitrol van een nieuwe functie, waardoor het nu mogelijk is om in real-time de locatie van je vrienden te volgen. De Live Location-functie zal door WhatsApp zelf worden toegevoegd, waardoor het niet nodig is om zelf een update te downloaden.

Live Location is een nieuwe functie die de komende dagen gefaseerd zal worden uitgerold naar Android en iOS. Met deze functie kun je aangeven om je locatie in real-time te delen met je vrienden/contacten. Deel jij je locatie, dan kunnen contacten op een kaart zien waar jij op dat moment bent. Een dergelijke functie kan erg handig zijn als je een afspraak hebt gemaakt om elkaar ergens te ontmoeten. Vooral in een drukke stad, waar je de weg niet goed kent. Je vriend kan dan zien waar je bent en eventueel helpen met navigeren.

WhatsApp Live Location

Om een locatie te delen open je een chat, klik op “Location” en druk op “Live Location“. Je kunt vervolgens aangeven hoe lang je de informatie real-time wil delen en welke contacten je locatie kunnen zien.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.