Details Nokia 7 Uitgelekt

Nokia 8HMD Global werkt aan een krachtige mid-range smartphone die onder de naam Nokia 7 op de markt zal worden gebracht. Details van de Nokia 7 zijn nu uitgelekt.

Dankzij HMD Global is Nokia weer een bekende merknaam op de smartphone markt. Zo lanceerde HMD Global het afgelopen jaar de Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 en Nokia 8. Ook bracht het bedrijf een opvolger van de Nokia 3310 op de markt en verwachten we binnenkort nog twee nieuwe smartphones, de Nokia 9 en Nokia 7. Van deze laatste zou nu informatie zijn uitgelekt.

nokia-7-schets

Op een Chinese website is een flyer opgedoken voor een HMD Global evenement in China. Tijdens dit evenement zal vermoedelijk de Nokia 7 worden geïntroduceerd. Volgens de geruchten beschikt de Nokia 7 over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een Snapdragon 630-chipset. Op de bovenstaande schets zien we hoe de smartphone er ongeveer uit komt te zien. De Nokia 7 krijgt ook enkele functies die we al kennen van de Nokia 8, waaronder OZO Audio en de bothie-functie. Met de bothie-functie kun je de front-camera en rear-camera tegelijk gebruiken.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.