WhatsApp-berichten Verwijderen Nu Eindelijk Mogelijk

WhatsAppWhatsApp is eindelijk begonnen met de uitrol van een verwijder-functie, waarmee het mogelijk is om berichten die je per-ongeluk hebt verzonden weer te verwijderen. De functie is waarschijnlijk binnen een week voor iedereen beschikbaar.

Momenteel kun je een verzonden WhatsApp-bericht niet annuleren of terugtrekken. Dit kan voor vervelende situaties zorgen wanneer je per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon hebt verstuurd of spijt hebt van wat je hebt gezegd. WhatsApp heeft daar nu gelukkig een oplossing voor bedacht.

Voortaan heb je zeven minuten bedenktijd om een bericht uit een chat-gesprek te verwijderen. Als je een bericht hebt verwijderd kan de ontvanger het bericht niet meer lezen. Inplaats daarvan zien ze de melding “Dit bericht is verwijderd“. Na zeven minuten is het niet meer mogelijk om een bericht te verwijderen.

Je kunt een bericht verwijderen door het gewenste bericht ingedrukt te houden en te kiezen voor “verwijderen”. Gebruikers in Duitsland hebben de functie al ontvangen. In Nederland moeten we waarschijnlijk nog een paar dagen wachten.

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.