Whatsapp Toont Voortaan Blauwe Vinkjes Bij Gelezen Berichten

Whatsapp-update-blue-checksWhatsapp heeft een update ontvangen waardoor de app voortaan twee blauwe vinkjes zal tonen bij berichten die zijn gelezen door de ontvanger. Om de nieuwe functie te laten werken moeten zowel de verzender en de ontvangen de nieuwe Whatsapp-update installeren.

Voorheen toonde Whatsapp één grijs vinkje als een bericht is verzonden en twee grijze vinkjes als het bericht is ontvangen. Hier komen nu twee blauwe vinkjes bij als de ontvanger het bericht ook daadwerkelijk heeft gelezen.

Op het eerste gezicht lijkt dit een vrij kleine update, maar niet alle Whatsapp gebruikers zitten op deze update te wachten. Sommige mensen klagen namelijk dat de blauwe vinkjes hun “privacy aantast”. Deze gebruikers willen zelf bepalen of ze wel of niet reageren op een bericht en de contactpersonen hoeven niet te weten dat ze worden genegeerd.

Ook in groepschat worden de blauwe vinkjes getoond zodra iedereen het bericht heeft gelezen. Door lang op het verzonden bericht te klikken kan je zien wie het bericht al heeft gelezen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.