Rabobank Lanceert Vernieuwde Rabo Wallet-app In De Play Store

rabo-walletRabobank heeft een nieuwe versie van de Rabo Wallet-app gelanceerd voor Android. De vernieuwde versie is nu wel geschikt voor de meeste toestellen. Een NFC-simkaart is namelijk niet meer een vereiste.

De Rabo Wallet-app voor Android heeft een update ontvangen, waardoor vanaf nu meer mensen gebruik kunnen maken van de app. De app werkt nu namelijk met de meeste Androidtoestellen met NFC-ondersteuning, terwijl voorheen een NFC-simkaart was vereist.

Met de Rabo Wallet-app kun je je smartphone gebruiken als portemonnee. Zo hoef je je smartphone alleen maar tegen een betaalterminal te houden om te betalen. Ook kun je gemakkelijk je saldo checken, klantenkaarten opslaan en gebruiken en bijvoorbeeld betalen voor je parkeerplek.

Rabobank geeft aan dat er regelmatig nieuwe diensten bijkomen die de dagelijkse boodschappen gemakkelijker maken. Rabobank spoort klanten aan om hun feedback in te sturen, omdat dit kan helpen bij het verbeteren van de app.

De Rabo Wallet-app is hier te downloaden en werkt met Android 5.0 en hoger. Vanaf 1 januari 2018 kost de Rabo Wallet € 0,50 per maand, maar de eerste zes maanden is de dienst gratis te gebruiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *