Blendle Audio Maakt Luisteren Naar Artikelen Mogelijk

BlendleMet de digitale nieuwskiosk Blendle kunnen gebruikers artikelen uit kranten en tijdschriften lezen op hun smartphone. De Blendle-app heeft nu een update ontvangen, waardoor het mogelijk is om de artikelen te laten voorlezen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op de fiets of in de auto zit.

Met de Blendle-app kunnen gebruikers tegen betaling artikelen of volledige edities van kranten en tijdschriften lezen. Met de introductie van Blendle Audio kunt je voortaan naar je Blendle-artikelen luisteren. Blendle maakt hiervoor gebruik van professionele stemacteurs, die elke gebruiker dagelijks bij naam verwelkomt als zij de app starten.

Door op de ‘Luister nu’-knop te drukken worden gebruikers in ongeveer 15 minuten bijgepraat over het weer, de headlines en het beste uit de kiosk. Je kunt tijdens het luisteren ook het bijbehorende artikel openen. Blendle Audio is alleen beschikbaar voor Blendle Premium-klanten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. App ontwikkelaar en Webdesigner. Favoriete telefoon: Samsung Galaxy S4.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *