Motorola Introduceert Twee Nieuwe Moto Mods

Livermorium Slider Keyboard Moto ModMotorola heeft twee nieuwe Moto Mods geïntroduceerd voor de Motorola Moto Z-serie. Eén van deze Moto Mods heeft een uitschuifbaar toetsenbord, terwijl de andere Moto Mod is voorzien van allerlei sensoren om de gezondheid van de gebruiker in de gaten te houden.

Tijdens de CES 2018 heeft Motorola de Lenovo Vital Moto Mod en de Livermorium Slider Keyboard Moto Mod aangekondigd. De Livermorium Slider Keyboard is een uitschuifbaar toetsenbord met een volledige qwerty-indeling. Het toetsenbord schuift uit naar de zijkant, waardoor je je smartphone 60 graden kunt draaien om makkelijker te typen. Het toetsenbord krijgt een adviesprijs mee van 99 dollar.

De Lenovo Vital kan vijf belangrijke functies meten, waaronder de hartslag, de ademhaling, het zuurstofgehalte in het bloed, de lichaamstemperatuur en diastolische en systolische bloeddruk. De Lenovo Vital Moto Mod kost 395 dollar.

Het is nog onduidelijk of Motorola de nieuwe Moto Mods ook in Nederland op de markt zal brengen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. App ontwikkelaar en Webdesigner. Favoriete telefoon: Samsung Galaxy S4.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *