Razer Phone Ondersteunt Nu HDR En Dolby Digital Plus 5.1 Voor Beste Netflix-ervaring

Razer PhoneRazer introduceerde in november 2017 zijn eerste smartphone, die mede door de luide speaker en het 5,7-inch scherm met een verversingssnelheid van 120Hz goed is ontvangen door het publiek. Razer heeft nu aangekondigd dat de Razer Phone de eerste smartphone is met ondersteuning voor zowel HDR als Dolby Digital Plus 5.1.

De Razer Phone is de eerste smartphone die beide audio- en videoformaten van Netflix ondersteunt. Dit is een primeur voor Netflix, omdat dergelijke techniek doorgaans alleen aanwezig is op high-end entertainmentsystemen en computers. Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer zegt het volgende:

We hebben de Razer Phone ontworpen om HDR-video en -audio te laten klinken als geen andere telefoon op de markt. We zijn ontzettend enthousiast om zoals nooit tevoren Netflix-entertainment te leveren op een smartphone. Netflix stelt ons in staat om, met het HDR10 display en dual-firing, Dolby-geoptimaliseerde luidsprekers en THX-gecertificeerde hoofdtelefoonconnectiviteit van de Razer Phone de mogelijkheden van de Razer Phone volledig te benutten.

Later deze maand zal de Netflix-app via een over-the-air update automatisch op de Razer Phone worden geïnstalleerd, inclusief een widget op de homescreen voor snelle toegang tot de streamingdienst. De update brengt ook verbeteringen aan scherm en geluid met zich mee. Nieuwe toestellen zijn al voorzien van deze update.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.