Videobel-functie Komt Snel Naar Instagram

InstagramDe website Techcrunch meldt dat Instagram-gebruikers mogelijk binnenkort al de opties krijgen om met elkaar te bellen of videobellen. De website heeft een tip ontvangen van een lezer die bestanden en icoontjes voor de belfuncties vond in de Android-versie van het sociale netwerk.

De verwijzingen naar de bel- en videobel-functies zaten verborgen in het zogeheten apk-bestand van Instagram en Instagram Direct. De bel-functie is gevonden binnen het gedeelte van de app waarin gebruikers elkaar privéberichten kunnen sturen. Instagram wilde geen reactie geven, maar aangezien de verwijzingen nu al te vinden zijn in het apk-bestand gaan we ervan uit dat het niet lang meer zal duren voordat Instagram de functie officieel zal introduceren.

Het is op zich geen verrassing dat Instagram een belfunctie krijgt. Facebook, de eigenaar van Instagram, heeft Facebook Messenger en WhatsApp namelijk ook al van een dergelijke functie zijn voorzien. Ook heeft de concurrentie van Instagram al een belfunctie.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.