Android 8.0 (Oreo) Voor Samsung Galaxy S8 Nu Beschikbaar In Nederland

Android-8.0-OreoHet heeft even geduurd, maar deze week hebben de eerste Galaxy S8-gebruikers in Nederland een update naar Android 8.0 (Oreo) ontvangen. De update was eerder al te downloaden in België en andere Europese landen.

Samsung rolde de Android 8.0-update voor de Galaxy S8 al begin februari in verschillende landen uit, maar vanwege een bug die reboot-problemen veroorzaakte moest Samsung de update tijdelijk staken. Een dikke week geleden werd de uitrol hervat en sinds enkele dagen is de update ook in Nederland te downloaden.

De update naar Android 8.0 (Oreo) is ongeveer 1,4GB groot, waardoor het aan te raden is om de update via een wifi-verbinding te downloaden. Gebruikers ontvangen vanzelf een notificatie als de update voor hun toestel klaar staat, maar je kunt dit ook handmatig controleren via ‘Instellingen‘ -> ‘Over deze telefoon‘ -> ‘Software-update‘.

De update brengt alle verbeteringen van Android 8.0 met zich mee. Zo heb je na de update toegang tot de picture-in-picture-modus, moet de accu langer meegaan en helpt Autofill met het automatisch invullen van wachtwoorden. Ook zorgt Samsung Experience 9.0 ervoor dat je social media-apps zoals WhatsApp met twee verschillende accounts kunt gebruiken, meer zaken aan het toetsenbord kunt aanpassen en meer Bixby-mogelijkheden hebt.

via [AP]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.