NN komt met pensioen-app

Nationale Nederlanden heeft sinds vandaag een app in de Playstore staan die leden de mogelijkheid biedt om in één oogopslag te zien wanneer er welk bedrag beschikbaar komt. Met de app ‘Kijk op Pensioen’ kunnen leden een QR-code scannen die op het Uniforme Pensioenoverzicht is afgedrukt. De gescande code geeft drie mogelijkheden; Mijn bedragen, Mijn Gegevens en Mijn leeswijzer.

Mijn bedragen laat zien hoe hoog de pensioenuitkering is op het moment dat de gebruiker met pensioen gaat of in het geval van arbeidsongeschiktheid. Bij Mijn gegevens staan de persoonlijke gegevens van de gebruiker en onder Mijn leeswijzer staat een video die het pensioenoverzicht uitlegt.

Verder zit er in de app nog een uitleg over de belangrijkste pensioenbegrippen en een spel met vragen over het pensioen en de financiële wereld. Volgens Nationale Nederlanden is de informatie waar de ‘Kijk op Pensioen’ app mee werkt goed beveiligd. De pensioeninformatie is alleen uit de QR-code te halen en daardoor niet op een andere manier te zien.

Klik hier om ‘Kijk op Pensioen’ te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.