ICS voor Xperia Arc en Neo

Sony is begonnen met het uitrollen van de update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) voor verschillende toestellen uit de Xperia-lijn. Dit weekend brachten we nog het slechte nieuws voor bezitters van een Xperia Play dat ze niet op een update hoefden te rekenen, maar bezitters van andere toestellen uit 2011 hebben meer geluk. Ten eerste zijn de Xperia Arc en Neo aan de beurt voor een update, zij krijgen Android 4.0.4.

Diezelfde versie komt ook naar de Xperia Arc S, de Neo V en de Ray. Die toestellen hadden al wel ICS, maar dat was versie 4.0.3. Op Sony Talk staat precies beschreven welke toestellen met welk 8-cijferig SI-nummer de update krijgen. Dit nummer is te vinden onder de batterij. Sony heeft voor ieder model een foto geplaatst om te laten zien waar het nummer gevonden kan worden.

Niet alle toestellen staan op de lijst, omdat er verschillen zijn tussen de verschillende operators en de verschillende landen. Staat het nummer er tussen, dan kan ICS worden gedownload via de nieuwste versie van PC Companion en Bridge voor de Mac.

Bron: Xperiablog

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.