Google Play Films Laat Gebruikers Nu In Andere Streamingdiensten Zoeken

Google-Play-MoviesGoogle heeft een update uitgebracht voor Google Play Films, die het mogelijk maakt om in andere streamingdiensten te zoeken. De update brengt ook een nieuwe uiterlijk en een verbeterde navigatie met zich mee.

Gebruikers van Google Play Films kunnen voortaan automatisch door meerdere streamingdiensten zoeken. Zo is het niet meer nodig om elke keer een film te kopen of te huren, maar kun je deze gewoon streamen via diensten als Amazon Prime Video, Hulu, HBO Go, Now en Showtime. Gek genoeg is Netflix niet aanwezig.

Na het zoeken kun je gewoon op een film of serie klikken, waarna de betreffende app van de streamingdienst zal worden geopend. De zoekfunctie werkt ook in de Google Play Store.

Het nieuwe uiterlijk zorgt ervoor dat je voortaan boven in beeld een balk te zien krijgt waarmee je kunt aangeven in wat voor humeur je bent. Hier kun je content sorteren op categorieën als recent, klassiek, komedie en hoog beoordeeld. Ook is er een kijklijst voor later geïntroduceerd. Je kunt content aan deze kijklijst toevoegen door films of series lang ingedrukt te houden. In de lijst kun je nu zien of een item kan worden gekocht of gehuurd in Play, of de prijs onlangs is verlaagd of dat je hem gewoon kunt streamen.

De update zal na het weekend in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat iedereen de update binnenheeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.