Samsung Galaxy Watch 4 Krijgt Google Assistent-ondersteuning

De Samsung Galaxy Watch 4 heeft toegang tot Samsung’s eigen spraakassistent Bixby, maar deze zomer krijgen gebruikers van de smartwatch ook toegang tot de Google Assistent. Dit heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant zojuist bekendgemaakt.

Samsung laat weten dat gebruikers van de Galaxy Watch 4 straks niet alleen met de spraakassistent Bixby kunnen praten, maar ook met de Google Assistent. Hierdoor moet het onder andere eenvoudiger worden om slimme apparaten die met Google Home in verbinding staan te bedienen. Ook spraakopdrachten uitvoeren zal eenvoudiger worden, aangezien Samsung’s Bixby geen ondersteuning heeft voor de Nederlandse taal.

Samsung laat verder weten dat het bedrijf werkt aan het verbeteren van de software op de smartwatch, waardoor onder andere meer applicaties met de spraakassistent overweg kunnen. Daarnaast zullen verbeteringen op het gebied van gezondheid worden toegevoegd. Een exacte releasedatum van de Google Assistent-update voor de Galaxy Watch 4 hebben we nog niet, maar de update zal ergens deze zomer worden uitgerold.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.