Officieel: OnePlus 6 Krijgt Notch In Scherm

OnePlus-6-notchOnePlus-ceo Carl Pei heeft officieel bekendgemaakt dat de OnePlus 6 net als de iPhone X en veel nieuwe Android-smartphones zal worden voorzien van een notch aan de bovenkant van het scherm. Pei heeft ook gelijk de eerste afbeelding gedeeld.

Op de bovenstaande afbeelding zien we een gedeelte van de aankomende OnePlus 6. Het gaat om een officiële render die is gedeeld door OnePlus. We zien duidelijk dat de OnePlus 6 beschikt over een notch in het scherm, met daarin de speaker en de camera. Veel mensen hebben geen behoefte aan een notch, maar Carl Pei legt uit waarom dit toch de beste beslissing is.

Carl Pei heeft tegenover de redactie van The Verge aangegeven dat een inkeping zorgt voor meer schermoppervlak, omdat je de statusbalk als het ware omhoog schuift. Met het opschuiven van de statusbalk blijft er meer ruimte over voor andere dingen, zonder dat je hier iets voor in hoeft te leveren. Pei geeft ook aan dat het bedrijf de notch met meer zorg en gedachte heeft geïmplementeerd, waardoor de notch kleiner zou zijn dan de notch op concurrerende toestellen.

Op de bovenstaande afbeelding zien we een gedeelte van de voorkant van de smartphone, maar eerder lekte ook al een afbeelding uit via de tech-lekker Evan Blass, waarop de achterkant van de OnePlus 6 te zien is.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.